Zoekmachine optimalisatie

SEO

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie is ervoor zorgen dat uw website hoger gepositioneerd wordt in de niet-betalende (=organische) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.
Bij het positioneren van een website in de zoekresultaten houden zoekmachines rekening met verschillende factoren zoals inhoud, structuur, links, ...

Een hoger gepositioneerde website betekent meer potentiële klanten

Wilt u ook dat personen die op zoek zijn naar producten of diensten die uw bedrijf aanbiedt uw website te zien krijgen in zoekmachines?

Ontdek dan hoe WEBRAND ervoor zorgt dat ook uw website hoger wordt gepositioneerd

Optimalisatie van uw website inhoud

content = king

Wij analyseren uw huidige inhoud en herschrijven die waar nodig om ervoor te zorgen dat de inhoud die op uw website wordt aangeboden zo waardevol mogelijk is. Zoekmachines zoals Google zulllen dit vertalen in een hogere positionering van uw website wanneer er gezocht wordt op woorden die relevant zijn met uw bedrijfsactiviteiten.

Optimalisatie van uw website structuur

Een goed gestructureerde website waarvan de HTML broncode bovendien W3C gevalideerd is, zorgt voor een hogere positionering in zoekmachines.

Wij analyseren uw huidige website structuur en verbeteren die waar nodig om ervoor te zorgen dat uw website 100% zoekmachine vriendelijk is.

Wilt u ook een hogere positie in zoekmachines zoals Google?

Neem dan vrijblijvend contact op via 052 25 17 41 of info@webrand.be voor meer info.

Verklaring over cookies