Website laten bouwen

Je hebt als ondernemer wel een website, maar die is niet meer up-to-date. Bovendien heb je geen tijd om je daarover te buigen, maar eigenlijk weet je dat het belangrijk is. Of je merkt dat je website verouderd geraakt? Herkenbaar?

Gebruiksvriendelijke websites met een scorende internetmarketingstrategie leveren meer omzet en winst op. Kijk naar je website als een extra vertegenwoordiger die online potentiële klanten overtuigt. WEBRAND kan je daarbij helpen. Meer zelfs, het is ons stokpaardje.

Maak uw bedrijf bekend bij het grote publiek via een gebruiksvriendelijke website in uw eigen huisstijl! WEBRAND ontwerpt een uniek design op maat en zorgt ervoor dat uw website op alle toestellen stijlvol en overzichtelijk wordt weergegeven.

Starten met een nieuwe website

 • Website up-to-date houden

  Google is dol op websites die regelmatig een inhoudelijke onderhoudsbeurt krijgen. Een nieuwe website maken en daarna amper updaten is dus geen goed idee. Toch als je wil dat Google je website bovenaan de zoeklijst weergeeft.

  Met een Content Management Systeem (CMS) kan je snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk de inhoud aanpassen op je website. Producten of diensten toevoegen, teksten aanpassen, nieuwsartikelen publiceren, verlofdagen communiceren, formulieren aanmaken … Het kan allemaal in een handomdraai. En de CMS-software? Die wordt door ons up-to-date gehouden, zodat je je niet hoeft te bekommeren om veiligheid en techniek.

 • Responsieve website

  Werkt jouw website goed op een smartphone of tablet? 78% van de Belgische internetgebruikers surft via smartphone of tablet. De kans dat je prospect op zoek is naar jouw product of dienst en daarvoor zijn gsm of tablet gebruikt, is dus zeer groot.

  Dankzij responsive webdesign past een website zich volledig aan naar de grootte van het scherm van de bezoeker. Op een desktopcomputer zal je website er dus iets anders uitzien dan op een mobiel apparaat of tablet. De tekst op je smartphone of tablet blijft even groot, maar de grafische elementen op de website worden anders geschikt. Zo verhoogt de leesbaarheid. Een bezoeker vindt op die manier snel en duidelijk de juiste informatie op je website.

 • SEO-proof

  Je websitebezoeker die gemakkelijk informatie terugvindt op een kleiner scherm, dat is toch belangrijk? Google houdt sinds april 2015 rekening met het feit of je website mobielvriendelijk is. Is dat niet zo? Dan eindig je lager in de zoekresultaten wanneer mensen via hun gsm naar jouw product of dienst zoeken.

Hoe kan WEBRAND jou helpen?

Heb je nog geen website of kijk je uit naar een nieuwe? Wil je graag starten met een webshop? Of toch eerder op zoek naar tips voor het onderhouden van je WordPress website? WEBRAND geeft het juiste antwoord op maat van jouw onderneming. Onze persoonlijke aanpak voor, tijdens én na uw project zorgt ervoor dat u steeds nauw betrokken blijft. Contacteer ons gerust voor een gratis afspraak.

Wat bieden wij aan?

Ontwerp & huisstijlen

Ontwerp & huisstijlen

Uw website in een grafisch ontwerp volledig in lijn met uw huisstijl

Beheer & onderhoud

Beheer & onderhoud

Beheer uw website op een eenvoudige manier via ons beheersysteem

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Wij laten uw website scoren in Google

Statistieken & analyse

Statistieken & analyse

Meten is weten ... en weten is winnen!

Mobielvriendelijk design

Mobielvriendelijk design

Wij zorgen voor dé optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten

Helpdesk ondersteuning

Helpdesk ondersteuning

Hulp op afstand? Dat kan!


Combineer onze diensten voor een optimale online aanwezigheid met
WebsitePlus

Wil u uw online marketing verstevigen?

Ja, ik zou graag meer informatie hebben

Verklaring over cookies