Gemeente Buggenhout schaft domeinnaam buggenhout.vlaanderen aan

Geplaatst op 06/03/2015

Het gemeentebestuur van Buggenhout heeft zich de domeinnaam buggenhout.vlaanderen aangeschaft. WEBRAND stond hierbij in voor de registratie van de domeinnaam.

Lees het volledige krantenartikel door op onderstaande foto te klikken.

Bron: Het Laatste Nieuws

 1. Het gemeentebestuur van Buggenhout heeft zich de domeinnaam buggenhout.vlaanderen aangeschaft

.vlaanderen helpt Vlaamse bedrijven, organisaties, overheden of individuen die een sterke lokale identiteit willen neerzetten.

Waarom kiezen voor .vlaanderen?

 • om uw online identiteit te versterken
  Dankzij de komst van nieuwe extensies kan u bewust voor een specifieke extensie kiezen zodat uw volledige domeinnaam een perfecte weerspiegeling is van wie u bent of wat u doet. Door een extensie als .vlaanderen te kiezen, legt u duidelijke accenten. Zo krijgt u een domeinnaam die in lijn ligt met uw identiteit, interesse, bedrijf, merk, product, sector, klanten of geografische ligging.
 • maakt lokale communicatie makkelijker en duidelijker
  Naast de nationale extensie .be en het internationale .brussels, is .vlaanderen een uitgesproken lokalen extensie. .vlaanderen creëert nabijheid waardoor u toegankelijker overkomt bij uw klanten. Die weet namelijk graag met wie hij zaken doet, bij wie hij te rade gaat, waar hij koopt en bij wie hij dat doet.
 • om beter te scoren in locatiespecifieke zoekresultaten (SEO)
  Nieuwe extensies kunnen u helpen om beter te scoren in zoekmachines. Zoekmachines, zoals Google, bieden graag relevante (en locatiespecifieke) zoekresultaten aan. Als u een lokale domeinnaam gebruikt, zoals .vlaanderen, en als u de inhoud van uw website hierop afstemt (met regionale info) komt u hoger terecht in de zoekresultaten. Het is vanzelfsprekend dat andere zoekoptimalisatiemaatregelen belangrijk blijven.
 • u kan de .vlaanderen-domeinnaam van uw keuze registreren als de .be-variant niet meer beschikbaar is

U bent geïnteresseerd in een sterke lokale identiteit?

Wacht dan niet langer en vul onderstaand formulier in.

Eén van onze gedreven medewerkers contacteert u vandaag nog!

* zijn verplicht in te vullen velden.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies