Bezoekers statistieken

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kan een webmaster eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.

WEBRAND zorgt ervoor dat Google Analytics naadloos wordt geïntegreerd in uw website zodat wij u de nodige tips & suggesties kunnen geven om nog beter te scoren in Google en uw website inhoud nog beter af te stemmen op uw bezoekers.

Enkele voorbeelden van rapporten die in Google Analytics beschikbaar zijn:

  • Bezoekers overzicht: Hoeveel bezoekers heeft uw website in een bepaald tijdsbestek én nog belangrijker voor hoeveel van hen is het een eerste bezoek of zijn het weerkerende bezoekers?
  • Inhoud overzicht: Welke pagina's worden het vaakst bezocht? Hoeveel tijd spendeert men op uw afzonderlijke pagina's? Op welke pagina's start het website bezoek? Hoeveel pagina's bekijkt een bezoeker tijdens 1 bezoek? Via welke pagina's wordt de website verlaten?
  • Locatie overzicht: Van waar komen uw bezoekers? Heeft een gerichte marketing actie in een specifieke regio in België een bezoekerspiek in die regio opgeleverd?
  • Overzicht van verkeersbronnen: Komen uw bezoekers rechtstreeks op uw website terecht of via andere kanalen zoals Google, Facebook, ... ?
  • Organisch (niet-betaald) zoekverkeer: Als uw bezoekers op uw website terecht komen via Google op welke woorden zoeken ze dan?

Wilt u ook meer te weten komen over het surfgedrag van uw website bezoekers én wilt u uw website hier beter op afstemmen?

Neem dan vrijblijvend contact op via 052 25 17 41 of info@webrand.be voor meer info.

 

Referenties bezoekers statistieken

Ons werk spreekt voor zich. Lees hier de succesverhalen van onze klanten!

Verklaring over cookies