Vertalingen

U wenst een meertalige website die het voor u makkelijk maakt om inhoud in meerdere talen te beheren dan dient u niet verder te zoeken. Het IT1-CMS website beheersysteem biedt namelijk een heel eenvoudige gebruikerservaring aan om meerdere talen te ondersteunen in uw website.

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau om uw professionele teksten te vertalen? WEBRAND werkt reeds geruime tijd samen met een vertaal agentschap dat enkel werkt met native speakers (*).

(*) Native speaker is in de taalkunde de gangbare term voor moedertaalspreker: degene die een taal als kind via een natuurlijk taalverwervingsproces heeft geleerd. Ook in toepassingsgebieden van de taalkunde komt het begrip voor: in het taalonderwijs en bij tolk- en vertaaldiensten wordt het gebruikt. Voorts worden in bepaalde beroepen binnen het communicatievak bij voorkeur, of uitsluitend, native speakers tewerkgesteld.

Wilt u ook uw professionele teksten laten vertalen door een professioneel vertaalbureau?

Neem dan vrijblijvend contact op via 052 20 20 60 (optie 6 in het keuzemenu) of info@webrand.be voor meer info.

Referenties vertalingen

Ons werk spreekt voor zich. Lees hier de succesverhalen van onze klanten!

Er zijn geen referenties in de kijker gevonden binnen vertalingen. Via Bekijk alle referenties kan u zoeken op alle referenties.

Verklaring over cookies