Business Club Dendermonde gelanceerd met logo en website

Business Club Dendermonde (Dendermonde) - Business Club Dendermonde gelanceerd met logo en website

Business Club Dendermonde lanceerde een nieuwe website, www.businessclubdendermonde.be, om aan naambekendheid te winnen. WEBRAND stond in voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website.

De website bevat onder andere een leden- & dossier overzicht. Bedrijven kunnen zich ook eenvoudig inschrijven als lid.

Naast de website heeft BCD ook een logo laten ontwerpen door WEBRAND.

Hun website is volledig onder handen genomen op vlak van zoekmachine optimalisatie (SEO). Bovendien is de inhoud zelf makkelijk te beheren via het gekoppeld beheersysteem (IT1-CMS). De op maat ontwikkelde leden- & dossiermodules laten toe om resp. de algemene leden info & hun vertegenwoordigers te beheren en artikels te publiceren rond specifieke dossiers waar BCD nauw bij betrokken is.

Over Business Club Dendermonde

De Business Club Dendermonde is spontaan gegroeid uit informele contacten tussen verschillende bedrijfsleiders van Dendermondse bedrijven. Om op een meer gestructureerde manier te gaan samenwerken en ervaringen uit te wisselen besloot een trekkersgroep in het voorjaar van 2012 om een businessclub op te starten. Dat resulteerde in september van dat jaar in de oprichting van de vzw Business Club Dendermonde, kortweg BCD.

BCD wil op een onafhankelijke, resultaatsgerichte, professionele en politiek neutrale manier bijdragen tot de leefbaarheid, de efficiëntie en de groei van de Dendermondse bedrijven.


U bent geïnteresseerd in een dergelijke oplossing?

Wacht dan niet langer en vul onderstaand formulier in.

Eén van onze gedreven medewerkers contacteert u de eerstvolgende werkdag!

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies