Wat is een CMS?

Content Management System

Zoals de naam verraadt, zorgt een CMS ervoor dat u uw website inhoud kan beheren. Het IT1-CMS website beheersysteem is niet gericht op ICT-professionals, maar rechtstreeks op u als eindklant. Het IT1-CMS is een toonbeeld van het motto "overdaad schaadt" en blinkt uit door zijn eenvoud en overzichtelijkheid.

De kennis van een eenvoudige webbrowser en tekstverwerker volstaat om aan de slag te gaan. Om alle mogelijkheden in detail over te brengen zodat u het maximum uit uw beheersysteem kan halen, bieden wij een halve dag opleiding aan met een hands-on aanpak van uw eigen, nieuwe website. Hierbij wordt ook een gepersonaliseerde gebruikershandleiding opgemaakt en overhandigd waarop u te allen tijde kan terugvallen voor het beheer van uw website.

U geniet als gebruiker van het IT1-CMS tevens van alle updates en nieuwe versies. Wij zorgen ervoor dat de technologie up-to-date is, u doet hetzelfde voor uw website inhoud!

Het IT1-CMS website beheersysteem is ontwikkeld door het eigen WEBRAND-team en biedt een ruime waaier aan bestaande functionaliteiten, maar uiteraard kunnen we bijkomende functionaliteiten ontwikkelen specifiek afgestemd op de wensen en behoeften van uw onderneming (bv. voor specifieke doeleinden zoals een evenementen-, immobiliënmodule, etc.) én dit binnen een beperkte tijdspanne.

Daag ons uit! U zal versteld staan wat WEBRAND allemaal voor u in petto heeft.

Wilt u ook een makkelijk te onderhouden, kostenefficiënte en goed ogende website?

Neem vrijblijvend contact op via 052 25 17 41 of uw-website@webrand.be voor meer info of voor een vrijblijvende demo hoe ook u uw website inhoud op een eenvoudigere manier kan beheren.

Vraag nu uw vrijblijvende demo aan

Verklaring over cookies