WE connect

API koppelingen

Gedaan met dat dubbel werk! Wij zorgen voor de koppeling van jouw website/ webshop met je bestaande software. Zo bespaar jij tijd, en je weet, time is money 😉

WEBRAND icoon API koppelingen
API koppelingen

Fouten vermijden en tijd besparen

API is kort voor Application Programming Interface. Maar wat wilt dit zeggen in mensentaal? Simpel! Een API zorgt ervoor dat je bestaande software kan communiceren met jouw website/ webshop. Zo kan bijvoorbeeld je software waarmee je je klantengegevens beheert (CRM), gekoppeld worden aan de webshop. Zo hoef je de data van je klanten niet meer te gaan overtypen van de webshop naar het CRM.

Communicatie is key

Voordelen

  • Bespaar tijd
  • Niet meer handmatig gaan overtypen
  • Fouten vermijden, de computer doet het werk
  • Data is steeds up-to-date
  • Time is money, dus op termijn komt een API koppeling goedkoper uit
Afspraak maken

Hoe kan WEBRAND je helpen

Een API koppeling nodig tussen jouw website/ webshop en jouw bestaande software? WEBRAND geeft het juiste antwoord op maat van jouw onderneming. Onze persoonlijke aanpak voor, tijdens én na uw project zorgt ervoor dat u steeds nauw betrokken blijft. Contacteer ons gerust voor een gratis afspraak.

WEBRAND pijl
Diensten

Plus, dat tikkeltje meer!

Website nodig?

build

Webshop nodig?

build

Webhosting en onderhoud?

Testimonials

Wat klanten zeggen …

Met WEBRAND hebben we als Funcars de juiste partner geselecteerd. De offerte was zeer gedetailleerd en maakte dat er van bij het begin de juiste afspraken werden gemaakt om er een succesvol project van te maken.

Wouter Van den Avont, Zaakvoerder Funcars

Buiten de uitstekende samenwerking… de kwaliteit en flexibiliteit dat men van een professional mag verwachten. Een prima werkervaring en een prachtwebsite rijker.

Jurgen Stallaert, Felias
Het CMS van WEBRAND is erg makkelijk te beheersen. Na amper één infosessie en een weekje intensief oefenen, kende het gemeentelijke ambtenarenkorps het WEBRAND-beheerssysteem als zijn broekzak.

Buiten de uitstekende samenwerking… de kwaliteit en flexibiliteit dat men van een professional mag verwachten. Een prima werkervaring en een prachtwebsite rijker.

We zijn al heel lang bijzonder tevreden over onze zonale website en dit project heeft het vertrouwen alleen maar versterkt. Duidelijke kennis van zaken en enorm klantgericht. Doe zo verder!

Anoniem