Wie zijn we

Over WEBRAND

WEBRAND is een hecht team uit Dendermonde dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf op de radar van je klanten verschijnt. Een persoonlijke en professionele aanpak staan centraal met onze flexibiliteit als één van onze sterke punten!

Samen groeien

Onze visie & missie

WEBRAND bouwt je website! Wij leggen niet alleen de connectie met je website en software, maar ook met je klanten. WEBRAND zorgt ervoor dat het gehele pakket in orde is.

Het wereldwijde web bevat véél sites (lees: héél héél héél veel sites). Het is belangrijk dat jij hiertussen gevonden wordt. Want een website die gevonden wordt, zorgt voor méér klanten, wat leidt tot meer omzet. Wij zoeken samen met jou naar een oplossing, want tenslotte is people-centric ons stokpaardje.

Ook zorgen wij ervoor dat jouw website future-proof is, want van website wissel je niet zoals je van broek wisselt 😉 Door de zorgen omtrent de hosting en onderhoud weg te nemen, kan jij je volop focussen op de rest van de business.

Overname PIXAS

WEBRAND breidt uit

IT1 neemt de webdevelopment activiteiten van PIXAS over en zorgt hiermee voor een marktpositie­versterking van haar divisie WEBRAND.

IT1 & PIXAS - WEBRAND team
WEBRAND breidt uit

Samenwerking IT1
en Lieven Van de Velde

IT1 en Lieven Van de Velde, digitaal marketingstrateeg gaan structureel samenwerken in de toekomst.