Online ontzorging

Hosting & onderhoud

Ben je op zoek naar een partner die de webhosting en het onderhoud van je website voor jou beheert? Dan ben je bij WEBRAND aan het juiste adres. Met meer dan 150 websites in ons beheer, hebben we een grote rugzak aan ervaring waarmee wij jou kunnen helpen en ondersteunen.

WEBRAND icoon hosting en onderhoud
Voor elke website

Hosting

Heb je een website? Of ben je van plan een website op te zetten? Dan heb je twee zaken nodig: een domeinnaam en webhosting. Beide kunnen wij voor jou beheren.

Webhosting

De webhosting is de webruimte voor je website. Hieronder vallen de database en alle bestanden waaruit je website is opgebouwd. Deze webhosting is bereikbaar via een IP-adres (vb: 5.134.7.120 of 2a00:1c98:1000:11e1:0:2:9200:ed83).

Domeinnaam

Omdat niemand een serie willekeurige letters en cijfers wil onthouden, heb je ook een domeinnaam nodig. De domeinnaam is jouw naam op het internet. In ons geval is dit ‘webrand.be’. Deze domeinnaam zorgt er voor dat bezoekers op de juiste webhosting terecht komen. Wil je meer weten over hoe dit in zijn werk gaat, dan kan je dit lezen in dit artikel.

Up to date!

Onderhoud

Het onderhoud van je website is minstens even belangrijk als het hebben van een website. Je website is een je online visitekaartje. Dit is in vele gevalleen de eerste indruk die de klant heeft. En een eerste indruk is alles. Een eerste indruk kan ervoor zorgen dat de klant met jou in zee gaat, maar het kan er ook voor zorgen dat de klant afhaakt alvorens je ze hebt gehoord.

Een website die niet werkt, waar er zaken niet zichtbaar zijn of nog erger, die niet responsive zijn, doet klanten afhaken. Dit oogt niet professioneel en in sommige gevallen zelfs louche. Dit is iets wat je ten alle koste dient te vermijden. Het onderhoud van je website helpt hierbij. De PHP versies wisselen sneller dan wij van broek wisselen. Het is moeilijk om bij te blijven als je hier zelf niks van kent.

WEBRAND zorgt ervoor dat je CMS up to date is zodat je website nog vele jaren mee kan!

Afspraak maken

Hoe kan WEBRAND je helpen

Op zoek naar een partner voor het beheer van jouw webhosting (en domeinnaam)? En/of een partner die je website kan onderhouden zodat deze nog vele jaren meegaat? WEBRAND geeft het juiste antwoord op maat van jouw onderneming. Onze persoonlijke aanpak voor, tijdens én na uw project zorgt ervoor dat u steeds nauw betrokken blijft. Contacteer ons gerust voor een gratis afspraak.

WEBRAND pijl
Diensten

Plus, dat tikkeltje meer!

Website nodig?

build

Webshop nodig?

build

API koppeling?

connect

Testimonials

Wat klanten zeggen …

Buiten de uitstekende samenwerking… de kwaliteit en flexibiliteit dat men van een professional mag verwachten. Een prima werkervaring en een prachtwebsite rijker.

Met WEBRAND hebben we als Funcars de juiste partner geselecteerd. De offerte was zeer gedetailleerd en maakte dat er van bij het begin de juiste afspraken werden gemaakt om er een succesvol project van te maken.

Wouter Van den Avont, Zaakvoerder Funcars
Het CMS van WEBRAND is erg makkelijk te beheersen. Na amper één infosessie en een weekje intensief oefenen, kende het gemeentelijke ambtenarenkorps het WEBRAND-beheerssysteem als zijn broekzak.

We zijn al heel lang bijzonder tevreden over onze zonale website en dit project heeft het vertrouwen alleen maar versterkt. Duidelijke kennis van zaken en enorm klantgericht. Doe zo verder!

Anoniem

Buiten de uitstekende samenwerking… de kwaliteit en flexibiliteit dat men van een professional mag verwachten. Een prima werkervaring en een prachtwebsite rijker.

Jurgen Stallaert, Felias