Uw winkel op het wereldwijde web

WEBSHOP
laten bouwen

Steeds meer surfers zoeken online naar producten of diensten en kopen die daar vaak ook. Een klassiek verkoopskanaal is meestal niet meer voldoende. Investeren in een webshop is dus een slimme zet. Wil jij ook producten of diensten online aanbieden? WEBRAND neemt dit voor jou op.

Meer omzet? 24 op 7 beschikbaar? Geen fysieke locatie? Ontdek welke voordelen een webshop voor jou kan betekenen. WEBRAND ontwerpt een uniek design op maat en zorgt ervoor dat jouw webshop op alle toestellen stijlvol en overzichtelijk wordt weergegeven.

WEBRAND icoon webshops
Starten met een webshop

Webshops met een optimale gebruikerservaring

Wil je starten met de online verkoop van jouw diensten of producten? WEBRAND mixt voor jou het ideale e-commerce-recept. Van de opzet van jouw catalogus tot de effectieve betaling.

WEBRAND webshop plus

Snel en voordelig een webshop nodig?

Met WEBRAND webshop plus krijg je een wordpress webshop met een standaardconfiguratie aan plugins die voor verschillende functionaliteiten zorgt.

Deze wordpress configuratie kan je volledig aanpassen aan jouw huisstijl. Dat wil zeggen: jouw kleuren, jouw lettertypes, jouw logo’s en keuze uit verschillende pagina’s om mee te starten.

Dit alles kan zeer snel opgezet worden tegen een heel voordelige prijs!

WEBRAND icoon websites
Afspraak maken

Bouw op de expertise van WEBRAND

Een webshopontwikkelaar nodig die even alert is als een stokstaartje? Wil je starten met e-commerce, maar weet je niet hoe? Of heeft je website eerder nood aan een update? We kijken ernaar uit om met jou samen te werken. Al onze webshops zijn voorzien van een beveiligde omgeving waarmee jij op eenvoudige manier jouw producten, bestellingen, … beheert. Onze persoonlijke aanpak voor, tijdens én na jouw project zorgt ervoor dat je steeds nauw betrokken blijft. Contacteer ons gerust voor een gratis afspraak.

WEBRAND pijl
Diensten

Plus, dat tikkeltje meer!

WEBRAND WebsitePlus

build

Een nieuwe website laten bouwen is één ding. Er een hebben die voor je wérkt is iets anders. WEBRAND regelt alles voor en achter de schermen.

Website nodig?

build

API koppeling?

connect

Testimonials

Wat klanten zeggen …

Het CMS van WEBRAND is erg makkelijk te beheersen. Na amper één infosessie en een weekje intensief oefenen, kende het gemeentelijke ambtenarenkorps het WEBRAND-beheerssysteem als zijn broekzak.

Met WEBRAND hebben we als Funcars de juiste partner geselecteerd. De offerte was zeer gedetailleerd en maakte dat er van bij het begin de juiste afspraken werden gemaakt om er een succesvol project van te maken.

Wouter Van den Avont, Zaakvoerder Funcars

Buiten de uitstekende samenwerking… de kwaliteit en flexibiliteit dat men van een professional mag verwachten. Een prima werkervaring en een prachtwebsite rijker.

Jurgen Stallaert, Felias

Buiten de uitstekende samenwerking… de kwaliteit en flexibiliteit dat men van een professional mag verwachten. Een prima werkervaring en een prachtwebsite rijker.