De uitdaging: Het beheren van meerdere jobpaden en vacature systemen

Talent-IT, een toonaangevend recruitmentbedrijf, stond voor een uitdaging. Met verschillende jobpaden (consultant, freelancer, bij Talent-IT of vast in dienst bij klant van Talent-IT) en elk jobpad met zijn eigen vacatures, was het beheren van de vacatures een tijdrovende taak.

Het handmatig bijhouden van vacatures op verschillende platformen was niet alleen tijdrovend, maar ook vatbaar voor fouten.

De behoefte aan een geautomatiseerde oplossing

Om hun proces te stroomlijnen en efficiënter te maken, had Talent-IT een oplossing nodig die hen in staat zou stellen om hun vacatures op één centrale plaats te beheren en deze automatisch te publiceren op hun website en andere jobplatformen. Daarnaast wilden ze ook dat de vacatures automatisch zouden worden bijgewerkt op hun website wanneer er wijzigingen werden aangebracht in het centrale systeem.

De oplossing: Een naadloze integratie met Bullhorn, Jobrelay en Broadbean

WeBrand heeft de bestaande WordPress website van Talent-IT succesvol gekoppeld aan hun verschillende vacature software: Bullhorn, Jobrelay en Broadbean. Dankzij onze technische expertise in API koppelingen, heeft Talent-IT nu slechts één plek waar ze hun vacatures moeten bijhouden, en worden deze automatisch op de website getoond.

Hoe werkt het?

In Bullhorn beheert Talent-IT hun vacatures. Broadbean pusht deze vacatures naar verschillende jobplatforms. Jobrelay zet de vacatures op de WordPress website en verstuurt de vacatures naar Broadbean. Dit zorgt voor een naadloze integratie en automatisering van het hele vacatureproces.

Het resultaat: Een tijdbesparende en efficiënte vacature website

Dankzij de koppelingen met Bullhorn, Jobrelay en Broadbean, kan Talent-IT nu hun vacatures beheren in Bullhorn, terwijl Broadbean deze vacatures verspreidt over bekende jobsites. Jobrelay zet de vacatures op de WordPress website en verstuurt de vacatures naar Broadbean. Dit resulteert in een grote tijdsbesparing voor Talent-IT.

De voordelen voor Talent-IT

De geautomatiseerde oplossing heeft verschillende voordelen opgeleverd voor Talent-IT:

  • Tijdbesparing: Door de automatisering van het vacatureproces hoeft Talent-IT niet langer handmatig vacatures te publiceren en bij te werken op verschillende platforms.
  • Efficiëntie: Met de geautomatiseerde oplossing kan Talent-IT nu hun vacatures op één centrale plaats beheren en deze automatisch publiceren op hun website en andere jobplatforms.
  • Nauwkeurigheid: De automatische updates zorgen ervoor dat de vacatures op de website altijd up-to-date zijn, wat leidt tot een betere gebruikerservaring voor de bezoekers van de website.

Conclusie: Een succesvolle koppeling van WordPress met Bullhorn, Jobrelay en Broadbean

Bij WeBrand zijn we trots op onze expertise in het maken van complexe API koppelingen met WordPress. We hebben bewezen dat we in staat zijn om een efficiënte en tijdbesparende oplossing te bieden voor recruitment websites zoals Talent-IT.