Jouw website nog veiliger maken?

Hoe installeer ik 2FA op mijn website?

1. Inloggen

Log in op je website. Dit login scherm kan je vinden door naar jouw website te gaan en in de adresbalk achteraan /wp-admin OF /we-login toe te voegen. Vul je login in, en klik op “inloggen” Mocht je je login niet meer kennen, laat het ons gerust weten. Dan stellen wij voor u een nieuw wachtwoord in
Bijvoorbeeld www.webrand.be/wp-admin

2. De gebruikerspagina

Navigeer naar jouw profielpagina onder “Gebruikers” (indien je geen machtigingen tot de gebruikers hebt, zie je enkel profiel staan op de plek waar “Gebruikers” nu staat)

Scroll tot helemaal beneden. Bij 2FA status klik je op “Activate 2FA”

Vervolgens zie je het scherm hieronder

3. Jouw Smartphone

4. Terug naar de website

Vul de 6 cijfers uit de vorige stap in op de pagina met de QR code, en klik op activeer

Klik vervolgens op “Download”

Het bestand dat nu gedownload wordt heb je nodig mocht je ooit een probleem hebben met je tweestapsverificatie. Schrijf de code’s op een blad papier en verwijder het bestand van je computer. Verlies het blad papier niet.

Wil je in het vervolg inloggen? Dan heb je steeds je gsm nodig bij de hand. Je zal je gebruikersnaam en wachtwoord moeten ingeven, zoals in stap 1, klik je dan op inloggen zal je eerst de 6-cijferige code moeten ingeven die je kan vinden

  • iPhone bij:
    instellingen > wachtwoorden > www.(jouwwebsite).be
  • Android bij:
    Google Authenticator app > www.(jouwwebsite).be
Testimonials

Wat klanten zeggen …

Buiten de uitstekende samenwerking… de kwaliteit en flexibiliteit dat men van een professional mag verwachten. Een prima werkervaring en een prachtwebsite rijker.

Jurgen Stallaert, Felias

Buiten de uitstekende samenwerking… de kwaliteit en flexibiliteit dat men van een professional mag verwachten. Een prima werkervaring en een prachtwebsite rijker.

We zijn al heel lang bijzonder tevreden over onze zonale website en dit project heeft het vertrouwen alleen maar versterkt. Duidelijke kennis van zaken en enorm klantgericht. Doe zo verder!

Anoniem

Met WEBRAND hebben we als Funcars de juiste partner geselecteerd. De offerte was zeer gedetailleerd en maakte dat er van bij het begin de juiste afspraken werden gemaakt om er een succesvol project van te maken.

Wouter Van den Avont, Zaakvoerder Funcars
Het CMS van WEBRAND is erg makkelijk te beheersen. Na amper één infosessie en een weekje intensief oefenen, kende het gemeentelijke ambtenarenkorps het WEBRAND-beheerssysteem als zijn broekzak.