Het belang van regelmatig onderhoud aan je WordPress website

Het onderhouden van je WordPress website is net zo belangrijk als het bouwen ervan. Een verouderde website kan leiden tot verschillende problemen, zoals:

  • Verminderde functionaliteit: Oude plugins en thema’s kunnen conflicteren met nieuwe WordPress updates, waardoor bepaalde functies van je website niet meer werken.
  • Layout issues: Als je het thema niet update maar WordPress zelf wel, kan dit voor layout problemen zorgen.
  • Veiligheidsprobleem: Je website kan door hackers gebruikt worden om diep in de site phishing pagina’s te installeren.
  • Volledige uitval: In het ergste geval kan je hele website inactief gaan.

De gevaren van verouderde WordPress plugins

Verouderde WordPress plugins vormen vaak een toegangspoort voor hackers. Ze kunnen je site volledig overnemen, gevoelige informatie stelen en je online reputatie schaden. Volgens een rapport van Wordfence zijn verouderde plugins de belangrijkste oorzaak van WordPress hacks. Het is daarom cruciaal om je plugins regelmatig te updaten. Maar als leek is het niet aan te raden om dit zelf te doen. Er kunnen namelijk samenwerkingsproblemen ontstaan met het thema van je website, waardoor de website niet meer werkt.

Het WeBrand onderhoudspakket: de oplossing voor veilig en zorgeloos onderhoud

Met het WeBrand onderhoudspakket nemen wij het maandelijkse onderhoud van je website uit handen. We voeren de nodige updates uit, nemen back-ups en zorgen ervoor dat je website altijd veilig en up-to-date is. Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

De voordelen van een goed onderhouden website

Een goed onderhouden website zorgt voor:

  • Een betere gebruikerservaring: Je website werkt soepel en alle functies zijn beschikbaar voor je bezoekers. · Hogere zoekmachine rankings: Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan websites die regelmatig worden bijgewerkt.
  • Meer vertrouwen bij je klanten: Een goed onderhouden en veilige website geeft je klanten het vertrouwen dat ze veilig kunnen browsen en aankopen kunnen doen.

Conclusie: investeer in het onderhoud van je website

Het up-to-date houden van je website is geen luxe, maar een noodzaak. Met het WeBrand onderhoudspakket ben je verzekerd van een veilige, functionele en up-to-date website. Investeer in het onderhoud van je website en bescherm je online aanwezigheid.

Wil je meer weten over hoe het WeBrand onderhoudspakket je kan helpen om je website veilig en up-to-date te houden?