Inhoud beheren

Google is dol op websites die regelmatig een inhoudelijke onderhoudsbeurt krijgen. Een nieuwe website maken en daarna amper updaten is dus geen goed idee. Toch als je wil dat Google je website bovenaan de zoeklijst weergeeft.

Met een Content Management Systeem (CMS) kan je snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk de inhoud aanpassen op je website. 

Producten of diensten toevoegen, teksten aanpassen, nieuwsartikelen publiceren, verlofdagen communiceren, formulieren aanmaken … Het kan allemaal in een handomdraai. En de CMS-software? Die wordt door ons up-to-date gehouden, zodat je je niet hoeft te bekommeren om veiligheid en techniek.

Speciaal voor ondernemingen die met hun website dezelfde dynamiek willen uitstralen als in hun bedrijfsvoering, heeft WEBRAND haar eigen CMS ontwikkeld waarmee u op een heel eenvoudige manier de inhoud van uw website beheert.

Daarnaast maken we ook websites met het WordPress CMS afhankelijk van de schaal en vereisten van uw project bekijken we welk CMS het best bij u past.

Lees verder over

IT1-CMS website beheersysteem  

Vraag nu uw vrijblijvende demo aan

Referenties inhoud beheren

Ons werk spreekt voor zich. Lees hier de succesverhalen van onze klanten!

Verklaring over cookies