WEBRAND breidt uit

Overname PIXAS

IT1 neemt de webdevelopment activiteiten van PIXAS over en zorgt hiermee voor een marktpositie­versterking van haar divisie WEBRAND.

IT1 & PIXAS - Overname Pixas

Informaticaleverancier IT1, met vestigingen in Dendermonde en Gentbrugge, neemt alle webdevelopment activiteiten over van PIXAS uit Lokeren. Deze laatste zal zich met de merknaam WEBMENTOR vanaf heden richten op online marketing begeleiding en social media trainingen voor ondernemers.

“Een grote stap in de groeistrategie voor onze IT1 webdevelopment divisie WEBRAND”, verklaart Mario Van de Voorde, founder en CEO. WEBRAND is sinds 2007 een zelfstandige divisie binnen IT1. De divisie beheert op dit ogenblik de websites van een 50-tal klanten. Door deze overname stijgt dit naar +200 klanten. IT1 zorgt op deze manier voor de continuïteit in de dienstverlening naar de overgenomen klantenportefeuille. Deze gereputeerde klanten situeren zich over verschillende verticale marktsegmenten.

WEBRAND onderscheidt zich, als one stop digital agency, voornamelijk door haar persoonlijke aanpak, hoge klantentevredenheid (92%) en het aanbieden van een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem. “Dat laat klanten toe om zeer snel en makkelijk zelf aanpassingen aan hun website door te voeren”, zegt Davy Maes, Brand Consultant en Project Manager.

“Met WEBRAND hebben we de perfecte partner gevonden die onze webdesign activiteiten overneemt met de garantie op continuïteit en service naar onze klanten” zegt Luc Bonnaerens, zaakvoerder PIXAS. “Het is niet enkel een overname maar het wordt ook een hechte samenwerking waarbij ik me meer kan focussen op het online marketing verhaal en de social media opleidingen die ik sinds januari met WEBMENTOR doorheen gans Vlaanderen geef.”

Over IT1

IT1 staat voor meer dan 25 jaar aan kwalitatieve service & solutions in ICT infrastructuur, opleidingen, digitale marketing, audiovisuele oplossingen en zoveel meer. Het bedrijf maakt deel uit van de Quality Computer Group (Qcom), een groepering van vooruitstrevende en gereputeerde bedrijven binnen de computerbranche. Kwaliteit en service staan hier voorop.

De sterke groei van IT1 is te danken aan de perfecte symbiose tussen bedrijfsstrategie en human capital. Een team van meer dan 30 competente en gemotiveerde medewerkers staan dagelijks klaar om de klanten een tailor made solution aan te bieden. IT1 biedt aan haar klanten: KMO’s en overheidsinstanties oplossingen aan die future-proof en people centric zijn.

Over PIXAS

PIXAS is sinds 10 jaar een gevestigde waarde als websitebouwer in het Waasland. Met 160 websites heeft het een mooie portfolio opgebouwd met trouwe klanten uit alle mogelijke sectoren. Daarbij zijn telkens de mooie grafische uitwerking en degelijke SEO techniek achter elke website de kracht van PIXAS.

De door de kmo-portefeuille erkende opleidingen over “Facebook marketing”, “Linkedin slimmer gebruiken” en “Hoger scoren in Google”, zullen nu verder uitgebreid worden. Op 9 locaties in Vlaanderen, van Brugge tot Hasselt, worden maandelijks deze opleidingen gegeven onder de noemer WEBMENTOR.

Meer informatie?

Perscontact: Mario Van de Voorde – +32 52 20 20 60 – management@IT1.be
Perscontact: Luc Bonnaerens – +32 468 122 066 – luc@WEBMENTOR.be

IT1 & PIXAS - WEBRAND team