WEBRAND breidt uit

Samenwerking IT1 en Lieven Van de Velde

IT1 en Lieven Van de Velde, digitaal marketingstrateeg gaan structureel samenwerken in de toekomst

IT1 en Lieven Van de Velde werken vanaf 1 februari structureel samen bij de verdere uitbouw van haar twee divisies WEBRAND en IT1 Education. Lieven Van de Velde zal mee instaan voor het uitrollen van een groeistrategie en neemt ook het business development voor zijn rekening.

Met deze samenwerking wil IT1 zijn groeiambities duidelijk maken voor haar opleidings- en webdevelopment divisie, WEBRAND genaamd.

Mario Van de Voorde: “Het is onze bedoeling om binnen de 3 jaar een verdubbeling in business en aantal medewerkers te gaan bewerkstellen voor deze twee divisies.
Lieven Van de Velde brengt heel wat ervaring en expertise mee. Als freelancer in de digitale wereld en veelgevraagd spreker op lezingen en trainingen inspireerde hij al meer dan 40.000 ondernemers rond thema’s als digitale marketing, e-commerce en ondernemerschap. Daarnaast hielp hij tal van KMO’s en organisaties bij het uitbouwen van een digitale strategie”.

Lieven Van de Velde: “De samenwerking met IT1 Education en WEBRAND is een nieuwe interessante uitdaging als ondernemer. Bedoeling is om KMO’s en (overheids)organisaties te helpen bij het uitbouwen van hun digitale ambities en maturiteit. Ikzelf zal daarbij instaan als enerzijds lesgever en verleen daarnaast digitale marketing consultancy voor WEBRAND. Met heel praktische opleidingen willen we bij IT1 Education ons steentje bijdragen aan het digitaal matuur maken van KMO’s en overheidsorganisaties”.

Mario Van de Voorde: “Lieven en mezelf kennen elkaar ondertussen al meer dan 15 jaar en zochten in CORONA elkaar weer op om een specifiek project uit te werken mbt het verlenen van inzichten en benchmarking aan KMO’s waar E-Commerce in het DNA van hun business model zitten. Zo ontstond dan ook de idee om een meer structurele samenwerking tussen beide
partijen te gaan opzetten. Wij zijn er vast van overtuigd dat de toegevoegde waarde op basis van competenties mbt digitale marketing en het bestaand netwerk waar Lieven voor beschikt onze beide divisies naar “the next level” kunnen brengen”.

Over IT1

IT1 staat voor meer dan 27 jaar aan kwalitatieve service & solutions in ICT infrastructuur, opleidingen, digitale marketing, audiovisuele oplossingen en zoveel meer. Het bedrijf maakt deel uit van de Quality Computer Group (Qcom), een groepering van vooruitstrevende en gereputeerde bedrijven binnen de computerbranche. Kwaliteit en service staan hier voorop.

De sterke groei van IT1 is te danken aan de perfecte symbiose tussen bedrijfsstrategie en human capital. Een team van meer dan 40 competente en gemotiveerde medewerkers staan dagelijks klaar om de klanten een tailor made solution aan te bieden. IT1 biedt aan haar klanten: KMO’s en overheidsinstanties oplossingen aan die future-proof en people centric zijn.

Meer informatie?

Perscontact: Mario Van de Voorde – +32 52 20 20 60 – management@IT1.be